Seniorboliger

Herning Kommune og Ikast-Brande Kommune har en aftale med boligorganisationerne om fortrinsret for seniorer. Aftalen gælder for følgende afdelinger / boliger:

Midtjyden, Ikast
På Jens Holdgårdsvej / Enghavevej i Ikast, har ansøgere over 50 år og uden hjemmeboende børn fortrinsret til en bolig.

Emil Ernst Vej, Engesvang
På Emil Ernst Vej i Engesvang har ansøgere over 50 år og uden hjemmeboende børn fortrinsret til en bolig.

Gadegårdsvej, Lind
I Lundparken og Skjoldparken på Gadegårdsvej i Lind har ansøgere over 60 år og uden hjemmeboende børn fortrinsret til en bolig. Bor du allerede i afdelingen har du oprykningsret. Der gives ikke fortrin til lejere, der i forvejen har en bolig hos en af boligorganisationerne.

Sydgaden, Snejbjerg
På Sydgaden i Snejbjerg har ansøgere over 60 år og uden hjemmeboende børn fortrinsret til en bolig. Bor du allerede i afdelingen har du oprykningsret. Der gives ikke fortrin til lejere, der i forvejen har en bolig hos en af boligorganisationerne.

Klosterparken, Gjellerup
På Virkelyst i Gjellerup har ansøgere over 60 år fortrinsret til en bolig.


Du skal opfylde kravene, for at få fortrin til disse boliger.

Vær opmærksom på

Såfremt du opfylder kriterierne, skal du kontakte en af boligorganisationerne, som vil registre fortrinnet på din ansøgning.

Hvad er en seniorbolig

Boligerne er placeret i ejendomme med elevator - eller de er beliggende i
et-plans byggeri. Ofte er alle boligerne i afdelingen forbeholdt seniorer, hvorfor der også ofte er et specielt sammenhold mellem naboerne.

Seniorboliger er forbeholdt personer over eksempelvis 50 år. Ofte må du heller ikke have hjemmeboende børn for at komme i betragtning til en sådan bolig.