Ledige boligerPå listen "Ledige boliger" står de boliger, hvor ventelisten er tom eller kun har få ansøgere.
Boligerne bliver fortsat tildelt efter ventelisten. Du kan kontakte boligorganisationen, som den ledige bolig tilhører, for at få yderligere oplysninger.

E-tilbudDu har mulighed for at tilmelde dig e-tilbud, og dermed få besked på e-mail og sms, når der ligger et boligtilbud til dig på lejehuset.dk.
Hvis du vælger denne ordning, skal du se tilbudsmaterialet samt svare på dine tilbud på hjemmesiden. Du er altså ikke længere afhængig af, om posten kommer frem til tiden. Du kan tilmelde dig ordningen under "Min profil".

Svarfrister på tilbudDet er vigtigt at du svarer på tilbud inden svarfristens udløb. Svarfristen står på tilbudsbrevet. Svarer / taster du forkert, skal du omgående kontakte den boligorganisation, som du har modtaget tilbud fra. Svarer du for sent, vil din ansøgning blive stillet i bero, og du vil ikke modtage tilbud, før du igen er aktiv.

Brugernummer og kodeordAlle brugere får tilsendt brugernummer samt kodeord.

AdresseændringVær opmærksom på, at hverken postvæsnet eller folkeregistret oplyser om adresseændringer. Husk derfor altid at informere om adresseændringer. Du har også mulighed for selv at rette adresseændringer m.m. under "Min profil".

Manglende betaling af fornyelsesgebyrÉn gang årligt opkræves ansøgere til familieboliger et fornyelsesgebyr. Såfremt du ikke betaler, fremsendes en påmindelse. Er betalingen herefter endnu ikke sket, vil din ansøgning blive slettet. Ønsker du senere, igen at komme på venteliste, starter du forfra på ventelisten.

UdmeldelseØnsker du ikke længere at være tilmeldt lejehuset.dk, skal du blot lade være med at betale fornyelsesgebyret. Hvis du har tilmeldt betalingen til Betalings Service, skal du huske at afmelde betalingen.
Vær opmærksom på, at du vil modtage en betalingspåmindelse, som du heller ikke skal betale. Din ansøgning vil herefter blive slettet.

BetalingsmådeVed indmeldelse er det muligt at få tilsendt et indbetalingskort eller betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, VPay, JCB, Union Pay og Amarican Express. Ved betaling af fornyelsesgebyr er det kun muligt at betale med betalingskort på lejehuset.dk. Der vil dog altid blive fremsendt et indbetalingskort, såfremt fornyelsen ikke er foretaget 2 måneder inden fornyelsesdatoen.

BetalingsserviceDet er muligt at tilmelde betalingen af det årlige fornyelsesgebyr til betalingsservice. Til brug for tilmeldingen i din bank skal følgende oplyses:
Netsnr.: 07772874
Deb.gr.: 00002
Kundenummer: Dit brugernummer

CVR NR.26360501